úterý, 01. 10. 2024
Nová posila na obzoru? United cílí na dalšího hvězdného obránce

Nová posila na obzoru? United cílí na dalšího hvězdného obránce

Manchester United si v létě do defenzivy pořídili Lenyho Yora a Matthijse de Ligta. V posílení obranné řady by Rudí ďáblové rádi pokračovali i v zimě. V Londýně si proto vyhlédli Marca Guéhiho, jenž aktuálně působí v Crystal Palace.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 29. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Crystal Palace Football Club

Rudí ďáblové byli v létě na přestupovém trhu poměrně aktivní. Do útoku z Boloni vzali Joshuu Zirkzeeho, novým defenzivním štítem se stal Manuel Ugarte a novou stoperskou dvojici by měli zanedlouho tvořit Leny Yoro a Matthijs de Ligt.

Ze strany United by to ale stále nemělo být vše. Nově se vedení klubu a manažer Erik ten Hag zajímají o Marca Guéhiho, který v současné chvíli působí v londýnském Crystal Palace.

Čtyřiadvacetiletý obránce, který si včera otevřel letošní ligový střelecký účet, byl už v létě předmětem zájmu několika anglických celků. Oficiální nabídku ale podal jen Newcastle, Orli ovšem 60 milionů liber odmítli.

Podle španělského listu Fichajes by nyní United nabídli 63 milionů liber a situace by se mohla změnit. Ani tak ne kvůli třem milionům navíc, ale především kvůli mizernému startu Eagles, kteří se se třemi body krčí na osmnáctém místě ligové tabulky.

Kromě United jsou ale ve hře i další anglické velkokluby. Kromě Newcastlu se nabízí také Liverpool, kterému teoreticky hrozí odchod Virgila van Dijka, jemuž vyprší aktuální smlouva na konci letošní sezony.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Crystal Palace Football Club (@cpfc)

další zajímavé články