úterý, 17. 09. 2024
Nové dno. Paire doma prohrál s Britem za sedmatřicet minut. Uhrál jediný game

Nové dno. Paire doma prohrál s Britem za sedmatřicet minut. Uhrál jediný game

Má tři tituly z ATP Tour, v žebříčku byl nejvýše na osmnáctém místě. Nyní ale francouzský tenista Benoit Paire zažívá nové dno. V prvním kole turnaje challengerové série v Rennes prohrál za neuvěřitelných sedmatřicet minut!


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 12. 09. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Na turnaji v Rennes patřil Benoit Paire mezi největší hvězdy, plakáty s ním visely na každém rohu. Nasazený nicméně nebyl, jelikož mu v žebříčku ATP patří až 263. pozice. Nejvýše nasazeným je mimo jiné další hvězdný Francouz, Adrian Mannarino.

Ten prvním kolem prošel naprosto hladce, když ztratil jen tři gamy. To pro majitele tří titulů z ATP Tour a finalistu dalších šesti turnajů domácí podnik skončil předčasně. Velmi předčasně.

V souboji s třiadvacetiletým Britem Jacobem Fearnleym padl za neuvěřitelných sedmatřicet minut. V první sadě uhrál jeden gam, ale hotovo bylo za 19 minut. Druhý set trval ještě o minutu méně a výsledkem byl kanár.

Paire měl přitom lepší úspěšnost prvního podání, ale uhrát dokázal jen 46 procent z něj. Po druhém servisu uhrál jen čtyři míčky ze šestnácti a na servis rodáka z Edinburghu reagovat nedokázal téměř vůbec.

Po prvním servisu Fernleyho uhrál jediný míček, po druhém poté pouhých pět. V utkání Paire nasbíral jen 21 míčků a Brit jej tak z kurtu vyprovodil v rekordním čase. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ATP Challenger Tour (@atpchallengertour)

další zajímavé články