pondělí, 16. 09. 2024
Jihostroj se potýká s řadou absencí. Kdo všechno obhájci volejbalového titulu zatím chybí?

Jihostroj se potýká s řadou absencí. Kdo všechno obhájci volejbalového titulu zatím chybí?

Volejbalová Uniqa extraliga vypukne již za několik týdnů a jedním ze žhavých aspirantů na primát by měl opět být Jihostroj České Budějovice, což je nejúspěšnější klub novodobé éry.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 27. 08. 2024
  • , zdroj fotky: VK Jihostroj České Budějovice

Jihočeští volejbalisté začnou svou pouť za obhajobou titulu 26. září na zlínské půdě.

Práci novému trenérovi Zdeňku Šmejkalovi ovšem stěžuje skutečnost, že pořád nemá pohromadě osu týmu. Nemůže tak hned od začátku přípravy ladit souhru celého mužstva...

Letních absencí není málo

"Chybí nám zatím nový smečař Sina Nikpoor, který snad brzy dorazí. Se zdravotními problémy se potýkají blokaři Oliver Sedláček a Sam Taylor-Parks, kteří by měli být na začátek extraligy připraveni. Alejandro González pracuje na svém zraněném koleni, ale rozhodně nestihne začátek sezony," informoval na webu volejbalcb.cz manažer týmu Petr Kohout.

Jihostroji chybí na startu přípravy také mládežničtí reprezentanti Vojtěch Pitner a Tomáš Brichta, kteří se účastní mistrovství Evropy do 20 let. 

Styl Athanasopulose se mi líbí, jinak bych už v 35 letech v nároďáku nebyla, líčí Grozer. Do Portorika už by se vracet nemusela

S Českými Budějovicemi, které čeká těsně před startem domácí soutěže atraktivně obsazený turnaj ve švýcarské Ženevě, se tak aktuálně připravuje pět odchovanců z mládeže a také Michal Kriško, jenž usiluje o kontrakt. 

další zajímavé články