pátek, 20. 09. 2024
Siniaková následuje Šafářovou, Noskovou i Krejčíkovou a těsně před Paříží se ukáže domácímu publiku na Spartě

Siniaková následuje Šafářovou, Noskovou i Krejčíkovou a těsně před Paříží se ukáže domácímu publiku na Spartě

Livesport Prague Open je čím dál tím nabitější. Další potvrzenou českou účastníci turnaje, který se odehraje od 20. do 26. července v areálu pražské Sparty ve Stromovce, je Kateřina Siniaková.


  • autor: Jan Matas
  • , vydáno: 11. 07. 2024
  • , zdroj fotky: Profimedia

Stejně jako Barbora Krejčíková či Linda Nosková, i osmadvacetiletá rodačka z Hradce Králové bude mít akci jako generálku před startem na olympijských hrách v Paříži. Organizátoři potvrdili její účast na svém instagramu.

"Kačka ve Stromovce! Po dvou letech se na turnaj vrací členka českého tenisu s 5 tituly WTA Kateřina Siniaková. Chtěli byste Kačku vidět s Barborou Krejčíkovou i v deblu?" uvedli na sociální síti pořadatelé.

Poslední překážka před finále Rybakinová? Zná kurt, ví, jak hrát na trávě. Je velmi nebezpečná. Má hodně zbraní, ale to já také, zbrojí Krejčíková

Šestatřicátá hráčka světa se připojila k dvojnásobné vítězce Roland Garros z roku 2021 Krejčíkové či Noskové. Na turnaji budou startovat také Tereza Valentová, Laura Samson nebo Sára Bejlek.

V deblu se představí pětinásobná grandslamová vítězka Lucie Šafářová s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Akce se uskuteční po čtyřech letech na antuce a bude finišovat den před zahájením olympijského turnaje.

Ceny vstupenek na Livesport Prague Open se pohybují od 150 do 600 korun. Kapacita areálu bude stejně jako v minulých letech 2500 míst.

další zajímavé články