neděle, 06. 10. 2024
Andy Murray dostal po odmítnutí Raducanuové velkorysou nabídku

Andy Murray dostal po odmítnutí Raducanuové velkorysou nabídku

Andy Murray dostal velkorysou nabídku hrát na příštím Wimbledonu poté, co ho Emma Raducanuová odmítla jako partnera pro smíšenou čtyřhru, a to kvůli svému tažení singlem.


  • autor: David Hebi
  • , vydáno: 08. 07. 2024
  • , zdroj fotky: ATP Tour

Murray byl o poslední účast v All England Clubu připraven, když Raducanuová v sobotu kontroverzně odstoupila z jejich zápasu prvního kola.

Sedmatřicetiletá britská tenisová legenda hrála na Wimbledonu naposledy před svým odchodem do důchodu, kdy se spojila se svým bratrem Jamiem v mužské čtyřhře, když v emotivní noci na SW19 prohráli svůj úvodní zápas.

Kvůli zranění zad nebyl dostatečně fit na to, aby nastoupil do dvouhry, a tak nastoupil do smíšené čtyřhry s Raducanuovou k poslednímu rozloučení, než se stal onen velký obrat.

Pro mnohé brutální odmítnutí Raducanuové znamená, že Murray už si ve Wimbledonu nikdy nezahraje, pokud své rozhodnutí nezmění a příští rok se nevrátí.

Novak Djokovič dal Murraymu přesně takový tip a britská sportovní ikona na dotaz ohledně Srbových výroků nevyloučila ani čtyřhru v roce 2025.

Nyní se wimbledonská šampionka z roku 2021 Ashleigh Bartyová, která na letošním ročníku pracuje pro BBC, nabídla, že by se s Murraym v roce 2025 spojila ve čtyřhře: "Možná, že Andy bude příští rok hrát se mnou," řekla Bartyová deníku The Express.

"Andy má za sebou neuvěřitelnou kariéru, moc si ho vážím. Zaslouží si všechna ocenění, kterých se mu dostává. Udělal toho pro náš sport tolik. Osobně ke mně byl Andy vždy velmi laskavý. Vážím si našeho přátelství," dodala. 

další zajímavé články