sobota, 27. 07. 2024
Rahm týden před U.S. Open odstoupil z turnaje LIV Golf v Houstonu

Rahm týden před U.S. Open odstoupil z turnaje LIV Golf v Houstonu

Španělský golfista Jon Rahm po přechodu z PGA Tour k LIV Golf neprožívá ideální období své kariéry. Na majorech se mu podle očekávání rozhodně nedaří a nyní reálně hrozí, že se na U.S. Open v příštím týdnu ani nepředstaví. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 09. 06. 2024
  • , zdroj fotky: LIV Golf

V prvním kole generálky na U.S. Open v Houstonu upsal tři rány, druhou rundu poté načal šesti pary v řadě. Poté se ale z turnaje LIV Golf odhlásil a organizátoři turnaje informovali o tom, že na vině je poranění chodidla.

Dnes bylo zranění bývalé španělské světové jedničky specifikováno. Jon Rahm si v minulých dnech způsobil tržnou ránu na chodidle a má potíže s infekcí levé nohy.

Není známo, jak vážná infekce je, v příštím týdnu každopádně startuje třetí major sezony, U.S. Open, a start nejlepšího hráče na okruhu LIV na Pinehurstu No. 2 je nejistý.

Dodejme, že po přechodu z Saúdům se Rahm v ideálním rozpoložení rozhodně nenachází - tedy minimálně na majorech. Zatímco loni skončil třikrát v TOP 10 a v Augustě triumfoval, letos na Masters obsadil až dělenou 45. pozici a na Valhalle v rámci PGA Championship ani neprošel cutem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený LIV Golf (@livgolf_league)

další zajímavé články