čtvrtek, 16. 05. 2024
Hradecký Mountfield získal posilu do brankoviště. Přichází slovenský reprezentant

Hradecký Mountfield získal posilu do brankoviště. Přichází slovenský reprezentant

Ve stále ještě probíhající sezoně vystřídal hradecký Mountfield hned pět brankářů. A od nové sezony by měl mít účastník čtvrtfinále play-off Tipsport extraligy novou jedničku. Z Michalovcí dorazí Stanislav Škorvánek.


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 28. 03. 2024
  • , téma: Golf
  • , zdroj fotky: HC Dukla Michalovce

Své kvality potvrzoval Patrik Bartošák, kvůli jeho problémům jej ale následně vystřídali Henri Kiviaho, Jan Lukáš či Eetu Laurikainen. Na konci sezony převzal pozici jedničky Lukáš Pařík a vedl si skutečně skvěle.

Jenže třiadvacetiletý gólman se na nový ročník opět vrátí do Liberce. Místo něj se naopak do Hradce Králové přesune slovenský reprezentační brankář Stanislav Škorvánek.

Rodák ze Žiliny předvádí v Michalovcích vynikající výkony, pomohl týmu k druhému místu v základní části a již také do semifinále play-off. V něm má navíc úchvatné statistiky, když v pěti duelech inkasoval jen šest branek s úspěšností zásahů 95,59 %.

Škorvánek se již loni solidně prezentoval na světovém šampionátu ve Finsku, a pokud mu vydrží zdraví, neměl by chybět ani letos, kdy se na Slováky může těšit Ostrava.

další zajímavé články