úterý, 22. 10. 2024

Dohrávka 9. kola Premier League bude na půdě Swansea, kam zamíří Stoke City


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 18. 10. 2015

V pondělí je v Anglii na programu jako již tradičně dohrávka Premier League. V ní se utkají celky z druhé poloviny tabulky, Swansea bude hostit Stoke City. Utkání začíná ve 21 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport 1.

PREVIEW

Oba pondělní soupeři jsou v současné době v úplně jiném rozpoložení. Zatímco Swansea se v poslední době vůbec nedaří, Stoke City je výkonnostně na velkém vzestupu. I přesto je však Swansea v tabulce výše než Stoke, patří jí aktuálně třináctá pozice s deseti body na kontě. Swansea sice zažila povedený začátek sezony, ovšem z posledních čtyř ligových utkání vytěžila pouhé dva body za remízy s Evertonem (0:0) a také s Tottenhamem Hotspur (2:2). Nestačila naopak na Southampton (3:1) ani na Watford (1:0).
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Stoke City je prozatím na patnácté příčce s devíti body. Přitom sedm z nich získalo v posledních třech zápasech. Nejprve remizovalo 2:2 v domácím utkání s Leicester City, následně zaznamenalo výhru 2:1 nad nováčkem z Bournemouthu (rovněž doma) a do třetice vyhrálo na hřišti Aston Villy (0:1). Vzájemné zápasy z minulé sezony mezi Swansea a Stoke City byly velice vyrovnané. V podzimním klání (které se mj. hrálo ve stejný datum, jaké bude to letošní – 19. října) se radoval doma Stoke City (2:1), v jarní odvetě pak brala tři body Swansea za výhru 2:0.

NÁZOR

Swansea bude i přes herní výpadek pro Stoke City těžkým oříškem. Myslím si, že Swansea dokáže navázat na povedený start z úvodu sezony a se Stoke City si nakonec poradí.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 2.05

(zdroj fotky: facebook.com/SwanseaCityFC)

další zajímavé články