úterý, 22. 10. 2024

Derby d’Italia je tu! Inter hostí nenáviděný Juventus


  • autor: radim
  • , vydáno: 17. 10. 2015

V neděli ve 20:45 uzavře osmé kolo Serie A duel mezi Interem Milán a Juventusem Turín. Kdo si v tomto nevyzpytatelném duelu povede lépe?

PREVIEW

Domácí tým vstoupil do nové sezóny skvěle. Pět výher jej vynesly na první místo, bohužel v posledních dvou kolech poněkud strádají, když podlehli doma Fiorentině 1:4 a poté se rozešli smírně se Sampdorií 1:1 na jejím hřišti. Po reprezentační pauze budou trenéru Mancinimu chybět pouze Dodó a D’Ambrosio. Jinak by měl být jeho tým připraven v čele s Maurem Icardim nebo Stevanem Jovetičem. Juventus, několikanásobný obhájce nejvyšší italské soutěže, nezačal sezónu vůbec dobře. Po sedmi zápasech mu patří až dvanáctá pozice. V těchto střetnutích dokázal sesbírat pouze dvě výhry. Skvělé výkony předvádí po přestupu z Palerma mladý argentinský útočník Dybala. Ten už v devíti zápasech vstřelil čtyři branky, a tak by měl být nástupcem Carlose Teveze, který v létě zamířil zpět do Bocy Juniors.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Interu se proti Staré dámě moc nedaří. Za posledních pět let s ní dokázala vyhrát pouze jednou. A od této výhry už uplynuly tři roky. To však Juventus většinou vstupoval do zápasu v roli favorita, nyní je situace naprosto jiná, hlavně díky startu obou celků do sezóny.

NÁZOR

Je škoda, že italská nejvyšší soutěž pomalu ztratila svůj šmrnc, jinak by tento duel patřil k tahákům víkendu. Nyní je ovšem situace jiná a Inter vstupuje do zápasu jako černý kůň. Já bych se v tomto duelu však nebál zariskovat, a vsadit nerozhodný stav.

TIP SPORTWIN.CZ: Remíza

Přibližný kurz: 3.20

(zdroj fotky: facebook.com/Juventus)

další zajímavé články