úterý, 22. 10. 2024

Klopp začíná z ostra! Liverpool zajíždí na Tottenham


  • autor: radim
  • , vydáno: 16. 10. 2015

Deváté kolo Premier League otevře v sobotu v 13:45 duel mezi Kohouty a hostujícím Liverpoolem. Jak si celky povedou po reprezentační pauze?

PREVIEW

Tottenham po slabém startu už opět začíná útočit na vyšší příčky. Dokazuje to totiž jeho poslední forma. V předchozích čtyřech zápasech vyhrál hned tři a jednou se rozešel se soupeřem smírně. Výprask od něj dostal dokonce Manchester City, který si z White Hart Lane odnesl prohru 1:4. Utkání vynechá nejlepší střelec domácích, Korejec Son. Ten po svém letním příchodu vstřelil tři branky. Naopak loňský tahoun a velká naděje, Harry Kane, letos velmi strádá. Velká premiéra se očekává na hostující straně. Ke svému prvnímu zápasu se postaví nový kouč, Jurgen Klöpp. Ten ve funkci nahradil při reprezentační pauze Brendana Rodgerse, s kterým nebylo vedení ani fanoušci spokojeni. Liverpool z posledních šesti střetnutí vyhrál pouze jedno. A německý kouč nemá vůbec lehký start a prostor, aby je mohl dostat do ideální formy. Kromě Tottenhamu se totiž střetnou ještě se Southamptonem, Chelsea nebo Manchesterem City, což určitě nebude pro něj snadný začátek.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Tottenham na svého soupeře v posledních duelech moc neumí. Neporazil jej od roku 2012. Od té doby vyhrál Liverpool všechna vzájemná utkání a to poměrně vždy přesvědčivým výsledkem.

NÁZOR

Velmi zajímavý duel otevře Premier League po reprezentační pauze. Docela nevím, co od Liverpoolu čekat, když změnili manažera. Budu ovšem Jurgenu Klöppovi věřit, že jeho premiéra neskončí porážkou.

TIP SPORTWIN.CZ: Neprohra Liverpoolu

Přibližný kurz: 1.60

(zdroj fotky: facebook.com/TottenhamHotspur)

další zajímavé články