sobota, 27. 07. 2024

Lyon zajíždí na půdu Monaka. To hraje doma hrůzostrašně!


  • autor: radim
  • , vydáno: 15. 10. 2015

Desáté kolo francouzské nejvyšší soutěže otevře v pátek ve 20:30 duel mezi Monakem a Lyonem. Kdo bude nakonec úspěšnější?

PREVIEW

Domácímu týmu se start do sezóny moc nepovedl. Ambiciózní celek se nachází až ve středu tabulky. Mohou za to především výsledky ze svého stadionu. Na něm totiž za čtyři zápasy získali pouze dva body a dvakrát odcházeli poraženi. V tomto ohledu jsou nejhorším týmem v lize. A poslední utkání moc nedávají najevo, že by se něco mělo měnit. Monako má totiž tři remízy v řadě. Nejprve si body rozdělilo s Guingampem, poté v Evropské lize s Tottenhamem a naposled doma s Rennes. To Lyon začal sezónu o něco lépe a v případě vítězství se může vyšvihnout až na druhé místo. Momentálně mu však patří šestá pozice se ziskem 15ti bodů a ztrátou osmi na první PSG.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Po dvou prohrách s Bordeaux a Valencií si Lyon zpravil v posledním kole chuť v duelu s Reims. Tak uvidíme, jak se hostům povede po reprezentační pauze. Těm však utkání na půdě Monaka příliš nevycházejí. Naposled zde vyhráli v roce 2011, což už jsou čtyři roky.

NÁZOR

Po reprezentační pauze se máme opět na co těšit! Ve Francii nás čeká velmi zajímavý duel. Já zkusím trošku zariskovat a přikloním se na stranu Monaka, jelikož věřím, že letošní smůlu na domácí půdě už zlomí.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Monaka

Přibližný kurz: 2.40

(zdroj fotky: facebook.com/asmonaco)

další zajímavé články