sobota, 27. 07. 2024

V posledním duelu skupiny I se utká Srbsko s postupujícím Portugalskem


  • autor: radim
  • , vydáno: 10. 10. 2015

V neděli v 18:00 se utká na stadionu Partizanu Bělehrad domácí Srbsko s Portugalskem. Kdo si v tomto střetnutí povede lépe?

PREVIEW

Srbové patřili před kvalifikací k favoritům na postup. Nakonec je z toho ovšem velká blamáž, když zkušený a silný kádr skončí pravděpodobně na předposledním místě. Momentálně má totiž pouze čtyři body. Tři mu byly navíc odečteny za ostudný zápas s Albánií. Domácí hráče neprovází ani klidná příprava na toto střetnutí. Na jejich autobus házeli místní „fanoušci“ kameny a ze hry ještě vypadly dva stavební celky základní sestavy, Nemanja Matič a Branislav Ivanovič. To Portugalsko už má jistý postup z prvního místa. V celé kvalifikaci jen jednou nedotáhli utkání do vítězného konce. Stalo se tak hned v prvním duelu, kdy překvapivě doma podlehli Albánii. Hostující tým tak bude šetřit hodně svých opor. Ze srazu se do svých klubů vrátil kapitán týmu, Cristiano Ronaldo. Následovali jej i Tiago a Ricardo Carvalho. Do Monaka se také vrátil Coentrao, kterého trápí lehčí zranění.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

První vzájemný zápas v kvalifikaci skončil výhrou Portugalsko v poměru 2:1. Je zajímavé, že všichni, kteří tehdy vstřelili branku, nemohou v neděli nastoupit. Těmi střelci jsou Carvalho a Coentrao na straně jedné, za Srbsko se prosadil Matič.

NÁZOR

Domácí mančaft prochází těžkým obdobím. Myslím, že před domácími fanoušky do toho dají vše a oslabené Portugalce přece jen o něco přehrají.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Srbska

Přibližný kurz: 2.40

(zdroj fotky: facebook.com/Cristiano)

další zajímavé články