úterý, 22. 10. 2024

Postupující Češi přivítají o vše hrající Turky. Co nám utkání napoví?


  • autor: radim
  • , vydáno: 09. 10. 2015

V sobotu, přesně ve 20:45, se na Generali Areně odehraje velmi zajímavý zápas. Česká republika hostí Turecko v boji o postup na evropský šampionát.

PREVIEW

Domácí reprezentace už má postup na Euro do Francie v klidu zajištěný. Dva zápasy do konce má totiž před právě třetími Turky náskok sedmi bodů, čili mohou hrát v utkání s velkým klidem. I kouč Vrba přiznal, že do střetnutí nenasadí např. Petr Čecha. Opora Arsenalu a naší reprezentace se jen málo kdy nedostane do sestavy. Přesto však nechtějí domácí nic podcenit, jelikož jde také o nasazení do rozdělovacích košů, z kterých se následně určí skupiny pro šampionát. Chybět bude také kapitán, Tomáš Rosický. Ten je bohužel opět zraněn. Dalším absentérem bude hříšník David Limberský, který byl tak potrestán za řízení a nehodu v opilosti. Turecko hraje však v tomto duelu o vše! Jelikož přímý postup už mu unikl, tak bojuje o baráž. Na této pozici se momentálně nachází. Proti čtvrtému Holandsku má výhodu, že nemusí ve všech duelech naplno bodovat.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

První duel se v této kvalifikaci odehrál přesně na rok před tímto střetnutím! Tehdy si čeští fotbalisté přivezli velmi cennou výhru z Turecka 2:1 po brankách Tomáše Sivoka a Bořka Dočkala.

NÁZOR

Myslím, že hosté budou útočit tzv. „do plných“, čehož by nakonec mohli využít domácí fotbalisté. Bude to ovšem velice těžký duel, jelikož zapálení Turci nejsou vůbec lehký soupeř.

TIP SPORTWIN.CZ: Neprohra České republiky

Přibližný kurz: 1.50

(zdroj fotky: facebook.com/narodak)

další zajímavé články