úterý, 22. 10. 2024

Premier League přichystala další šlágr! Kanonýři změří své síly s Manchesterem United!


  • autor: radim
  • , vydáno: 04. 10. 2015

V neděli v pět hodin odpoledne přivítá Arsenal na svém stadionu nejúspěšnější tým v dějinách anglické nejvyšší soutěže, Manchester United.

PREVIEW

Arsenal prožívá rozpačitý start do sezóny. V lize to sice takový hrůza není, když mu patří sedmé místo se ztrátou pouhých pěti bodů na první Citizens. Ovšem v Lize mistrů má po dvou duelech nula bodů a to jej čekají ještě dvě střetnutí s Bayernem Mnichov. Manažerovi Wengerovi bude chybět stabilní opora zadních řad, Laurent Koscielny, který je mimo hru na tři týdny. Dalšími absentéry jsou Arteta a Flamini. To Manchester United se nejspíš po letech na ústupu vrací opět na výsluní. V případě výhry by se totiž vrátil na první pozici, kde jej v sobotu vystřídal městský rival City. Jediným týmem, který byl nad síly Ďáblů, byla Swansea City. Nizozemský lodivod Louis Van Gaal zase bude postrádat pouze Marcose Roja. Naopak Michael Carrick a Ander Herrera, kteří chyběli v posledním duelu s Wolfsburgem, by měli být k dispozici.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Ligové duely Arsenalu s Rudými ďábly moc nejdou. Naposled se radovali z vítězství v květnu 2011, kdy rozhodl Aaron Ramsey. Ovšem v tomto roce přišel jeden velký zvrat, kdy se Kanonýři v březnu radovali v rámci FA Cupu z výhry na Old Trafford po devíti letech!

NÁZOR

Velký duel opět chystá anglická nejvyšší soutěž! Očekávám, že oba soupeři si nic nedarují a půjdou tvrdě za vítězstvím. Nevím ovšem, komu více věřit, a tak budu doufat ve skvělý fotbal se spoustou branek.

TIP SPORTWIN.CZ: Padne tři a více branek

Přibližný kurz: 1.80

(zdroj fotky: facebook.com/manchesterunited)

další zajímavé články