sobota, 27. 07. 2024

Suverénně poslední Baník přivítá v pátek večer Sigmu Olomouc


  • autor: radim
  • , vydáno: 01. 10. 2015

V předehrávce devátého kola české Synot ligy se v pátek večer střetne Baník Ostrava s olomouckou Sigmou.

PREVIEW

Baník Ostrava prožívá hrůzostrašný start do sezóny, a pokud se nic radikálně nezmění, vypadá to na jistý sestup do druhé nejvyšší soutěže. Po osmi kolech mu totiž patří poslední pozice se ziskem pouhopouhého jednoho bodu, který utržil v duelu s Boleslaví. Domácím by měli chybět Mensah a Šichora. Naopak po 19ti měsících by se měl na trávníku objevit Tomáš Mičola, který se v létě vrátil do Ostravy ze Slavie Praha. Ani Sigma na tom není bůhví jak. Zatím nováčkovi soutěže patří 13. místo se ziskem sedmi bodů. V nové sezóně si dokázali připsat pouze jedno vítězství, když v šestém kole přehráli doma Jihlavu. Alespoň v úterý si spravili chuť a nažhavili se na tento duel, když v MOL Cupu vyřadili Opavu po drtivé výhře 5:1. Jedinou absencí v týmu hostů je útočník Vašíček. Jinak se trenér Korytář může spoléhat na všechny hráče v širokém kádru. Vůdčími osobnostmi by měli být hlavně stopeři Hubník s Rajnochem a útočník Ordoš.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Proti Baníku stojí v utkání i historická fakta. Ostravští to totiž doma na Sigmu moc neumí. Naposled je porazili na svém hřišti před šesti lety, když se v listopadu 2009 radovali z výhry 2:0.

NÁZOR

Vedení Ostravy chce motivovat své hráče k lepším výkonům tak, že vstupné na tento duel je za pouhou Korunu a zbytek doplácí hráči. Možná je to dobrý krok, já ovšem moc domácím nevěřím, jelikož si myslím, že než se dostanou do formy, bude ještě nějakou chvíli trvat.

TIP SPORTWIN.CZ. Výhra Sigmy Olomouc

Přibližný kurz: 2.40

zdroj fotky: facebook.com/sksigmaolomouc)

další zajímavé články