úterý, 22. 10. 2024

Rudí ďáblové budou napravovat ztrátu z prvního utkání proti Wolfsburgu


  • autor: radim
  • , vydáno: 29. 09. 2015

Ve druhém kole základních skupiny Ligy mistrů se ve středu večer utká Manchester United s německým Wolfsburgem.

PREVIEW

Manchester United se nejspíš konečně vrací tam, kam po dobu vlády Sira Alexe Fergusona patřil. Momentálně mu totiž první místo v anglické Premier League a jeho hra se postupně zlepšuje. Povedené výkony předvádí hlavně nová posila, mladíček Anthony Martial. První zápas v Lize mistrů však Red Devils vůbec nevyšel. Na půdě PSV Eindhoven sice vedl 1:0, domácí však výsledek otočili a zvítězili 2:1. Ještě větší ztrátou se však stalo zranění Luka Shawa z onoho střetnutí, který kvůli zlomenině nohy bude laborovat minimálně půl roku. Wolfsburg také zažil povedený start do sezóny. Ovšem v posledních dvou zápasech to není ono. Může za to hlavně potupná porážka na Bayernu Mnichov, kde Robert Lewandovski vstřelil pět branek za devět minut a domácí tak rozdrtili Vlky vysoko 5:1.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Oba týmy se už ve skupině Ligy mistrů jednou potkaly. Stalo se tak v roce 2009. Tehdy se z dvou výher radovali hráči United, když nejprve doma zvítězili 2:1 a v Německu po hattricku Michaela Owena si odváželi tři body za výhru 3:1.

NÁZOR

Velmi ošemetný zápas. United sice mají formu a navíc hrají doma, to ovšem už v zápasech Ligy mistrů nic neznamená a tak budu doufat, že fanoušci obou týmů se budou v Divadle snů skvěle bavit.

TIP SPORTWIN.CZ: Oba týmy vstřelí branku

Přibližný kurz: 1.70

zdroj fotky: facebook.com/manchesterunited)  

další zajímavé články