úterý, 22. 10. 2024

Největší zápas v Česku je tu! Slavia Praha hostí rivala ze Sparty!


  • autor: radim
  • , vydáno: 26. 09. 2015

V neděli ve tři hodiny odpoledne přivítá domácí Slavia nenáviděnou Spartu. Kdo nakonec potěší své fanoušky víc?

PREVIEW

Domácí tým prožívá zatím takovou svou klasickou sezónu. V lize se potácí někde pod středovou čarou a opět to nevypadá na souboj o nejvyšší příčky. Ovšem momentálně prožívá dobrou sérii čtyř utkání bez porážky. Nestačili na ní celky z Jihlavy, Ostravy a Zlína. Smírně se však rozdělila doma s Mladou Boleslaví, kde trošku se štěstím vstřelila branku díky hostujícímu obránci, ovšem vedení neudržela a z přímého kopu ji potrestal Skalák. To Sparta je však „jiné kafé“. V lize je zatím na prvním místě s dvoubodovým náskokem na Liberec. Ovšem v MOL Cupu se dost natrápila, když v duelu s Královým Dvorem vyhrála až po penaltách, a vyrovnávací branku vstřelil až v nastavení Petr Jiráček. Spartě by měla chybět dvojice Breznaník a Vácha. Právě za druhého jmenovaného přišel z Německa Jiráček, který by kromě poziční náhrady měl přinést i zkušenosti z kvalitnější soutěže.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Posledních pět vzájemných zápasů mezi pražskými „S“, se vždy skončily výhrou Sparty. Slavie se radovala naposled z výhry před třemi lety, kdy jí tři body před vlastními fans zařídil Martin Latka.

NÁZOR

Největší duel v historii této republiky je opět tu! Ačkoliv už to kvalitativně není to, co dřív, tak si myslím, že se můžeme těšit na zajímavé utkání. Já bych se v tomto střetnutí přiklonil radši na stranu silnějšího, čili Sparty. Má zkušenější tým, a tak si určitě nenechá vzít pozici lídra Synot ligy.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Sparty Praha

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: facebook.com/ACSpartaPraha)

další zajímavé články