úterý, 22. 10. 2024

Mladé Boleslavi se venku moc nedaří. Napraví to v předehrávce 8. kola v Jablonci?


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 24. 09. 2015

V pátek uvidí fanoušci Synot ligy úvodní zápas 8. kola. V předehrávce se totiž představí Jablonec, který bude hostit Mladou Boleslav. Utkání začíná ve 20:15 hodin, přímým přenosem jej vysílá stanice ČT Sport.

PREVIEW

Jablonec vstupuje do 8. kola ze čtvrté pozice, která ještě zajišťuje předkolo Evropské ligy. Na kontě má aktuálně dvanáct bodů (na čelo ztrácí bodů pět) s aktivním skóre 12:8. Na paty mu však šlape nováček ze Zlína, který je pouze díky horšímu skóre o příčku níže. Jablonec začal sezonu výhrou 2:3 v Příbrami, ovšem týden na to zbytečně ztratil doma s pražskou Bohemians 1905 (2:2). Tuto mizérii ještě prodloužil v Jihlavě, ve které prohrál 1:0. Následovala remíza v severočeském derby s Libercem (1:1), výhra v Brně (0:3), remíza se Spartou (1:1) a konečně vítězství 1:2 na půdě Baníku Ostrava.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Mladá Boleslav je sice až na sedmé příčce, ovšem má pouze o bod méně než její páteční soupeř. Patří jí divoké skóre v poměru 18:16. Boleslav začala ligovou sezonu v Liberci, kde prohrála vysoko 4:2. Poté následovalo vítězství doma s Brnem (2:0). Mladé Boleslavi se naopak nepovedl zápas v Ostravě, které jako doposud jediný celek ligy darovala bod za remízu 2:2. Doma se Spartou následně prohrála 2:4, týden nato vyhrála doma se Zlínem vysoko 5:2. Zbývá doplnit ještě remízu 1:1 v Edenu a těsnou výhru 4:3 doma nad Teplicemi. Minulou sezonu se ve vzájemných zápasech dařilo více Jablonci, který neprohrál ani jedno ze čtyř utkání. Dvě svedla mužstva v lize, kde se Jablonec radoval doma 1:0, v Mladé Boleslavi pak remizoval 1:1. V semifinále českého poháru byl úspěšnější také Jablonec, když po výhrách 1:2 a 1:0 postoupil do finále.

NÁZOR

Jablonec bude mít výhodu domácího prostředí a také proto je podle sázkových kanceláří jasným papírovým favoritem. Mladá Boleslav není úplně bez šance, ovšem vzhledem k tomu, jak se jí daří v této sezoně venku, se bude zřejmě nakonec radovat Jablonec z výhry.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: facebook.com/FkJablonec)

další zajímavé články