úterý, 22. 10. 2024

Řím letos ještě nepoznal přemožitele. Dočká se ho v Sampdorii?


  • autor: radim
  • , vydáno: 23. 09. 2015

Ve středečním vloženém kole italské Serie A hostí Sampdoria na svém stadionu AS Řím. Kdo vzejde z tohoto zápasu jako vitěz?

PREVIEW

Sampdoria Janov neprožívá zrovna dobrý start do sezóny. Ze čtyř utkání zvítězila pouze dvakrát. Nejprve si snadno poradila s nováčkem z Capri, poté remizovala na půdě Neapole, následovaly tři body s Bolognou a naposled podlehla Turínu. Lze tedy očekávat, že domácí tým bude okupovat příčky opět za pohárovou Evropou. Což je určitě škoda, protože tým mají ambiciózní. Především výkony Brazilce Edera přitahují pozornost, jelikož už v lize nastřílel pět branek. Vicemistr z loňského roku, AS Řím, bude opět bojovat o ty nejvyšší příčky. Momentálně se nachází na čtvrté pozici se ziskem osmi bodů a na vedoucí Inter ztrácí body čtyři. Mrzet jej můžou především remízy s Hellasem Verona a Sassuolem. AS minulý týden zasáhlo už do bojů o trofej Ligy mistrů. Na domácím stadionu přivítali slavnou Barcelonu a nakonec se s ní rozešli smírně 1:1. Nádhernou branku vstřelil především Florenzi, který se prosadil z poloviny hřiště.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Římu se na trávníku Sampdorii moc nedaří. Za posledních deset let si odtud odvezli pouze tři vítězství, což opravdu není mnoho.

NÁZOR

Opravdu těžké tipovat, kdo z toho utkání vzejde jako vítěz. Hosté si sice připsali skvělou remízu s Barcelonou, kterou však znehodnotili nerozhodným výsledkem se Sassuolem. Risknu to ovšem s nimi a budu jim věřit, že si odvezou domů tři body.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra AS Řím

Přibližný kurz: 1.80

 

další zajímavé články