úterý, 22. 10. 2024

Nováček z Ingolstadtu hostí v 6. kole Bundesligy nevýrazný Hamburk


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 20. 09. 2015

V německé Bundeslize je v úterý na programu první část 6. kola. V něm vyzve Ingolstadt, kterému se zatím daří velice dobře, Hamburk. Utkání začíná ve 20 hodin SEČ.

PREVIEW

Nováček Bundesligy Ingolstadt je zatím po pěti odehraných kolech na skvělém šestém místě, které zajišťuje předkolo Evropské ligy. Na kontě má nyní úctyhodných deset bodů za tři výhry a jednu remízu. Pouze v jednom případě kapituloval, bylo to ve 2. kole doma s vedoucím Dortmundem (0:4). Ligovou soutěž však začal Ingolstadt úspěšně, ze hřiště Mohuče si odvezl nejtěsnější vítězství 0:1. Stejný výsledek uhrál také na hřišti dalšího nováčka Bundesligy Augsburgu. Poté přišla domácí bezbranková remíza s Wolfsburgem. Minulé kolo vyloupil Ingolstadt kolbiště Brém, jak jinak než 0:1. V domácích zápasech tak ještě v této sezoně nevyhrál, naopak venku je zatím stoprocentní.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Hamburk je na tom o poznání hůře než Ingolstadt. S pouhými sedmi body se krčí na desáté příčce a má pasivní skóre 7:9. Bundesligou zatím prochází střídavými výkony, má na kontě dvě výhry, jednu remízu a dvě prohry. Sezonu zahájil Hamburk debaklem, který dostal venku od Bayernu (5:0). Poté přestřílel doma Stuttgart poměrem 3:2, následovala těsná kapitulace v Kolíně nad Rýnem (2:1). Venku si Hamburk poradil s trápící se Borussií Monchengladbach (0:3) a nakonec remizoval doma 0:0 s Frankfurtem. Ingolstadt se v novodobé historii utkal s Hamburkem pouze dvakrát. V roce 2011 spolu sehráli přátelský zápas, který Hamburk vyhrál v poměru 2:4. O tři roky dříve se rovněž radoval Hamburk, když v německém poháru porazil Ingolstadt 1:3.

NÁZOR

Hamburk bývá většinou dost nevyzpytatelným mužstvem a hodně bude záležet na tom, s jakou formou zrovna nastoupí. Ingolstadt si zatím i přes malé zkušenosti s Bundesligou vede výborně, a tak očekávám konečnou remízu.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.40

(zdroj fotky: facebook.com/hsv)

další zajímavé články