úterý, 22. 10. 2024

Leverkusen zajíždí v neděli odpoledne na rozjetý Dortmund! Potvrdí domácí roli favorita?


  • autor: radim
  • , vydáno: 19. 09. 2015

V nedělním duelu se v rámci Bundesligy střetnou Borussia Dortmund a Bayer Leverkusen.

PREVIEW

Loňská sezóna se zdá být zapomenuta a Borussia opět předvádí skvělé výkony. Svěřenci nového trenéra Tuchela jsou zatím stoprocentní a na svém kontě mají deset výher v řadě! Za zmínku ovšem stojí skvělá ofenzivní hra, jelikož v nové sezóně už dokázali nastřílet 36 branek! Skvělé výkony předvádí hlavně záložník Mchitarjan a útočník Aubameyang. Oba dokázal dát ve všech soutěžích už po osmi brankách. Do Dortmundu přišlo v létě několik zajímavých hráčů. Za zmínku stojí například Gonzalo Castro nebo z Manchesteru United na hostování Adnan Januzaj, mladý belgický talent. Oba by se měli zapojit do základní sestavy. To Leverkusen moc dobře sezónu nezačal. Po dvou úvodních výhrách přišla studená sprcha v podobě stejného počtu porážek a rázem se nacházejí až na 13. místě. Alespoň v Lize mistrů si spravili chuť, když v úvodním duelu přesvědčivě vyhráli nad BATE Borisov.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Bayer se v lize hlavně trápí v koncovce. Za čtyři utkání vstřelil pouze tři branky. Nepodařilo se tedy zatím najít náhradu za Ming-Sona, který odešel do Tottenhamu. Velké naděje se ovšem vkládají do posily z Manchesteru United, Javiera Hernandeze.

NÁZOR

Myslím si, že u tohoto utkání se nebude moc nějak „špekulovat“, kdo vyhraje. Borussia je v jasně lepší formě a já bych byl hodně překvapen, kdyby před domácími diváky padla.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Borussie

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: facebook.com/BVB)

další zajímavé články