sobota, 27. 07. 2024

Athletic Bilbao v neděli změří síly s rozjetým Villarrealem


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 19. 09. 2015

Ve Španělsku se o víkendu odehrává v nejvyšší soutěži už 4. kolo, ve kterém změří síly domácí Villarreal, který bude hostit Athletic Bilbao. Utkání začíná v 18:15 hodin SEČ.

PREVIEW

Z obou celků je na tom lépe domácí Villarreal. Po třech kolech má nasbíráno celkem 7 bodů, což značí, že ještě nepoznal hořkost porážky. V tabulce je průběžně na čtvrtém místě. Úvod do základní skupiny Evropské ligy mu však vůbec nevyšel, na půdě Rapidu Vídeň prohrál 2:1. V Primera Division začal sezonu remízou na hřišti Betisu. Hosté dlouhou dobu vedli, ovšem tři minuty před koncem vyrovnal domácí Castro. Následovala výhra 3:1 doma s Espanyolem Barcelona, stejným výsledkem přehrál také Granadu.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Athletic Bilbao zatím zažívá kromě ligové domácí části povedenou sezonu. Ve finále španělského Superpoháru porazil jasným rozdílem Barcelonu, v Evropské lize začal domácí výhrou nad německým Augsburgem 3:1. V lize je však až na desátém místě s pouhými třemi body na kontě. V úvodním zápase ligy dostal Athletic odplatu od Barcelony a doma prohrál 0:1. Podlehl i Eibaru (2:0). Až minulé kolo si doma poradil s Getafe poměrem 3:1. Villarreal narazil na Athletic Bilbao minulý ročník pouze ve španělské lize. A dařilo se výhradně domácím celkům. V prvním zápase vyhrál doma Villarreal v poměru 2:0, v odvetě však Bilbao zazářilo a rozdrtilo Villarreal čtyřmi góly.

NÁZOR

Zápas mezi takto vyspělými španělskými celky může samozřejmě skončit jakkoliv, nicméně v tomto kole věřím více domácímu Villarrealu. Dává zatím v lize více branek než jeho sobotní soupeř, je v tabulce výše a bude mít výhodu domácího prostředí.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 2.00

(zdroj fotky: facebook.com/sevillafc)

další zajímavé články