sobota, 27. 07. 2024

Rozjetý Zlín hostí v sobotu v podvečer zvedající se Slavii


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 18. 09. 2015

Sobotní program 7. kola Synot ligy nabídne zajímavý souboj mezi domácím Zlínem, který hostí pražskou Slavii. Utkání začíná v 17 hodin.

PREVIEW

Nováček nejvyšší české ligy Zlín lepší start do nové sezony snad ani nečekal. Po šesti odehraných kolech je na fantastickém třetím místě, je před Plzní, na kontě má stejně bodů jako druhý Liberec (12) a na vedoucí Spartu ztrácí pouhé dva body.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Sezonu začali Moravané výhrou 0:1 na půdě Bohemians 1905. Následovala stejná výhra doma proti Jihlavě. Na Letné však neměl Zlín sebemenší šanci a prohrál jasně 3:0. Doma porazil Baník (2:0) a před týdnem i Brno (2:1). Naopak kapituloval v Mladé Boleslavi (5:2). Doma zatím neporažený Zlín tak bude pro Slavii, která je aktuálně na sedmé příčce s osmi body na kontě, hodně těžkým oříškem k rozlousknutí. Slavii se totiž venku nedaří, zatím v této sezoně vyhrála pouze v poslední Ostravě (1:3). V prvním kole naopak podlehla venku Plzni (2:1), prohrála i v Brně (1:0). Doma ovšem ještě neprohrála, stejně jako Zlín. S Libercem remizovala 2:2, Jihlava odjela z Edenu se čtyřgólovým výpraskem a Mladá Boleslav zde uhrála remízu 1:1. Poslední vzájemný zápas mezi Zlínem a Slavií se datuje na duben 2009. Tehdy se ve čtvrtfinále českého poháru radovala Slavia, když po výsledcích 0:0 a 3:0 postoupila do semifinále. Zlín naposledy porazil Slavii v srpnu roku 2004 v rámci české ligy.

NÁZOR

Utkání mezi Zlínem a Slavií slibuje zajímavé utkání. Jak už bylo napsáno výše, Slavii se proti Zlínu náramně daří, ovšem stadion Zlínu se zatím jeví jako nedobytná tvrz. Myslím si, že Slavia nakonec těsně prohraje a odjede z Moravy s prázdnou.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 2.80

(zdroj fotky: fcfastavzlin.cz)

další zajímavé články