sobota, 27. 07. 2024

Předposlední Jihlava hostí v předehrávce 7. kola Duklu Praha


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 17. 09. 2015

Fanoušci Synot ligy uvidí v pátek v předehrávce 7. kola duel mezi domácí Jihlavou, která na svém stadionu přivítá Duklu Praha. Utkání začíná v 18 hodin.

PREVIEW

Jihlava bude mít doma v pátek skvělou příležitost přetrhnout nepříjemnou šňůru třech zápasů bez jediného bodu. Hlavně proto se nyní krčí na předposledním patnáctém místě s pouhými čtyřmi body, hůře je na tom už jen Baník Ostrava. V prvním kole uhrála Jihlava bod se Spartou a zdálo se, že půjde sezona hladce. Jenže od té doby uplynulo již pět kol a za tu dobu nasbírali jihlavští pouze jednu výhru (doma s Jabloncem 1:0). Takže je vidět, že body získává Jihlava především s celky z pohárové Evropy. Na druhou stranu prohrála např. s oběma nováčky – se Sigmou i se Zlínem. Dukla Praha je na tom o něco lépe než její páteční hostitel, ovšem ani v případě Pražanů se nedá říci, že by to byl nějaký veletoč. Dukle aktuálně patří až devátá příčka s osmi body na kontě. Získala je za dvě výhry a dvě remízy, ve zbylých dvou případech bohužel kapitulovala.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Sezonu začala divokou přestřelkou na Slovácku, kterou nakonec prohrála v poměru 4:3. Poté následovala výhra nad Plzní a dvě remízy – s Libercem (1:1) a s Bohemians 1905 (2:2). V derby se Spartou podlehla vedoucímu celku české ligy 2:0. Před týdnem vyhrála Dukla doma s Baníkem vysoko 4:1. Ve vzájemných zápasech se Jihlavě poslední dobou ani trochu nedaří. V letní přípravě dostala Jihlava od Dukly výprask 1:6, v minulé sezoně vyhrála v lize Dukla doma 4:1, v Jihlavě pak 1:2. Rok předtím však naopak Jihlava vyhrála na Dukle 0:3, druhý zápas skončil nerozhodně 1:1.

NÁZOR

Jihlava dokázala, že proti kvalitním celkům umí hrát velice účinně. Dukla to proto na Vysočině nebude mít ani trochu jednoduché a věřím proto, že si ze hřiště Jihlavy může dovézt bod za remízu.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.30

(zdroj fotky: facebook.com/FKDuklaPraha)

další zajímavé články