úterý, 22. 10. 2024

Barcelona začne cestu za obhajobou na stadionu AS Řím


  • autor: radim
  • , vydáno: 15. 09. 2015

Ve středu večer se v rámci skupiny Ligy mistrů utká AS Řím a obhájce loňského prvenství, Barcelona. Kdo z utkání vzejde nakonec jako vítěz?

PREVIEW

Římské AS zažívá povedený start do sezóny a pravděpodobně opět bude hrát v Itálii o ty nejvyšší příčky. V prvních třech zápasech vyhrál dvakrát a jednou se rozešel smírně a tak mu patří momentálně druhé místo, o které se však dělí s dalšími šesti týmy. V Lize mistrů však jde o černého koně celé soutěže, který může pouze překvapit. Do týmu přišla přes léto velká posila v podobě Edina Džeka z Manchesteru City, od kterého se čeká spousta branek. Barcelona vstupuje do nové sezóny nejprestižnější evropské soutěže jako obhájce trofeje a očekávají se od ní velké věci. Ve španělské Primera Division je zatím stoprocentní a patří jí tak první místo. V této sezóně už dokonce dokázala ukořistit evropský superpohár, ve kterém si poradila se Sevillou. Velký duel čeká především Lionela Messiho. Nejlepší hráč současného světového fotbalu v něm nastoupí ke svému stému duelu v Lize mistrů. Zatím se mu zde perfektně daří, jelikož už dokázal nastřílet 77 branek a celkově ji vyhrát čtyřikrát.

NÁZOR

Další velký zápas nás čeká ve středu v rámci Ligy mistrů. Myslím si však, že Barcelona bude mít hru pod kontrolou celý zápas a nakonec si z Říma odveze cennou výhru.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Barcelony

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: facebook.com/fcbarcelona)

další zajímavé články