sobota, 27. 07. 2024

Manchester City ve šlágru Ligy mistrů přivítá finalistu z loňského roku Juventus!


  • autor: radim
  • , vydáno: 14. 09. 2015

V prvním kole nejprestižnější klubové soutěže se utká v úterý večer na Etihad Stadium domácí Manchester City a Juventus Turín.

PREVIEW

Domácí mančaft v letním přestupovém období velmi posiloval a už od začátku sezóny za to sklízí ovoce. V anglické lize mu totiž patří první místo po pěti kolech, a pokud k tomu připočteme i zápasy z loňské sezóny, tak už City drží šňůru jedenácti vyhraných duelů v řadě. Velké věci se očekávají od letních posil, a to především od Raheema Sterlinga a Kevina De Bruyneho. Oba stáli Citizens velké peníze a jsou to hlavně velké naděje do budoucna. To Juventus má úplně opačný start do sezóny, než jeho úterní soupeř. Hosté totiž za tři kola Serie A nevyhráli ještě ani jeden duel a na svém kontě mají pouze jeden bod. Proto tak obhájci titulu patří až šestnáctá pozice. Velkou ztrátou je pro Starou dámu zranění Claudia Marchisia. Ten si poranil stehenní sval a čeká ho nejméně měsíční pauza. Spoléhat se tak budou muset ve středu pole jen na Paula Pogbu, který měl v letním přestupovém termínu nakročeno k přestupu. Poslední vzájemné střetnutí mezi těmito celky bylo v roce 2010. Tehdy se střetli v rámci skupiny Evropské ligy a oba zápasy skončily shodně 1:1.

NÁZOR

Ačkoliv podle momentální formy jsou domácí úplně jinde, tak v takových zápasech jde forma stranou. Bude to velmi vyrovnaný duel, kde můžou rozhodovat maličkosti. Já si myslím, že právě moc branek padat nebude.

TIP SPORTWIN.CZ: Padne 1-3 gólů

Přibližný kurz: 1.40

(zdroj fotky: facebook.com/Juventus)

další zajímavé články