sobota, 27. 07. 2024

Dohrávku 5. kola Premier League obstará West Ham, který hostí Newcastle


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 13. 09. 2015

V pondělí je v Anglii na programu jako již tradičně dohrávka. 5. kolo zakončí West Ham United, který na svém stadionu přivítá Newcastle United. Utkání začíná ve 21 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport a také O2 Sport 1.

PREVIEW

West Ham United má prozatím ze čtyř zápasů na kontě šest bodů za dvě výhry a patří mu až desátá pozice (má ovšem o zápas méně než ostatní celky soutěže). Střelecky se však „Kladivářům“ daří, mají aktivní skóre 9:6. V prvním zápase se West Ham ukázal v tom nejlepším světle, když na Emirates Stadium obral o všechny body domácí Arsenal v poměru 0:2. Poté sehrál doma dva nepovedené zápasy – s Leicesterem United prohrál 1:2 a s nováčkem z Bournemouthu dokonce 3:4. Následně pak na půdě Liverpoolu dokázal, že je výhradně venkovním mužstvem. Na Anfield Road vyhrál jasně 0:3 a venku tak ještě neinkasoval ani jeden gól! Nicméně odstrašující je fakt, že na domácí body ještě stále West Ham čeká.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Na svou první letošní výhru kdekoliv čeká také Newcastle United, který má zatím pouze dva body za dvě remízy. Je aktuálně až na osmnácté (sestupové) pozici s pasivním skóre 2:5. Newcastle remizoval doma se Southamptonem (2:2) a také na Old Trafford (0:0). Naopak nevedlo se mu na půdě Swansea (2:0) ani doma s Arsenalem (0:1). V minulé sezoně nevzešel ze vzájemných zápasů výrazně lépe ani jeden tým. Oba celky využily výhodu domácího prostředí – Newcastle vyhrál 2:0, West Ham pak 1:0.

NÁZOR

West Ham prokázal, že proti papírově kvalitnějším soupeřům umí zahrát dokonale, ovšem v domácích střetnutích se zatím trápí i s celky horší než je on sám. Newcastle se bude snažit stadion West Hamu vyloupit, ovšem nakonec z toho bude nejspíše jen remíza.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.50

(zdroj fotky: facebook.com/westhamunitedofficial)

další zajímavé články