úterý, 22. 10. 2024

Rudí ďáblové hostí nenáviděný Liverpool! Jak dopadne duel nesmiřitelných?


  • autor: radim
  • , vydáno: 11. 09. 2015

V sobotu v podvečer se na Old Trafford střetnou úhlavní rivalové. Domácí Manchester United přivítá Liverpool a očekává se skvělá atmosféra!

PREVIEW

Manchester United nepodává na začátku sezóny nějak přesvědčivé výkony. Po čtyřech kolech mají na svém kontě dvě výhry, remízu a porážku. K tomu všemu vstřelili pouze tři branky, což čest svěřencům Louise Van Gaala určitě nedělá. Nejistý start v řadách domácích je pro Phila Jonese a Michaela Carricka. Naopak se United mohou nejspíš těšit na debut Davida De Geu v letošní sezóně. Ten nechytal kvůli možnému přestupu do Realu Madrid, nakonec však v pátek podepsal novou smlouvu a měl by se tak objevit v bráně. V naprosto stejné pozici je i Liverpool. Ten je však jen kvůli horšímu skóre za United. Velkým propadákem byla domácí porážka v posledním kole s West Hamem. Ten si z Anfield Road odvážel výhru 0:3. Hostům by měl v utkání chybět Daniel Sturridge a Joe Allen kvůli zranění. Díky disciplinárnímu trestu nemůže nastoupit Coutinho a nejistý start je i u Lallany a kapitána Hendersona. Liverpoolu tak bude chybět většina opor.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Loňské duely skončily lépe pro Rudé ďábly. Ti nejprve svého soupeře rozdrtili doma 3:0 a na jaře si z Anfieldu odváželi výhru 2:1 po brankách Juana Maty.

NÁZOR

Celý svět upře svůj zrak do Divadla snů! Souboj nenáviděných rivalů ukáže určitě skvělou podívanou, já si však nedokážu odhadovat, kdo vzejde jako vítěz, jelikož oba mají podobnou formu. Doufám ale, že branky budou padat na obou stranách.

TIP SPORTWIN.CZ: Oba týmy dají branku

Přibližný kurz: 1.90

(zdroj fotky: facebook.com/manchesterunited)

další zajímavé články