sobota, 27. 07. 2024

Rozjeté PSG narazí na Bordeaux. Potvrdí domácí roli favorita?


  • autor: radim
  • , vydáno: 10. 09. 2015

Pařížský gigant přivítá v pátek večer na svém stadionu černého koně celé soutěže, Bordeaux. Kdo odejde ze zápasu jako vítěz?

PREVIEW

Domácímu prožívají snový start do sezóny. Za čtyři utkání mají plný počet bodů a neinkasovali ani branku. Celkově už ve francouzské nejvyšší soutěži drží šňůru třinácti vyhraných zápasů v řadě, čímž nahánějí svým soupeřům strach. Laurent Blanc však musí řešit velký problém. Opět se zranil Zlatan Ibrahimovič, což určitě není příjemná zpráva. Skvělé výkony však podává nová posila, Angel Di Maria z Manchesteru United. Dalším tahounem je v nové sezóně také záložník Blaise Mauidi, který svou formu potvrdil i na mezinárodní scéně. To hosté v nové sezóně moc neexcelují. Po čtyřech kolech mají na kontě pět bodů za jednu výhru, dvě remízy a jednu porážku. Vítězství přišlo až v posledním kole proti Nantes. Hostům však bude v zápase chybět hned čtveřice důležitých hráčů. Jsou jimi Cheick Diabaté, Lamine Sané, Grégory Sertic a český reprezentant Jaroslav Plašil. Dalšími absentéry budou Cedric Yamberé a Clement Chantome, kteří pykají za karty.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

Poslední utkání těchto dvou týmů skončilo vítězstvím Bordeaux 3:2. Ovšem v Paříži se mu naposled podařilo zvítězit v roce 2010, což proti nim staví velmi těžký úkol.

NÁZOR

Nemusíme zdůrazňovat, kdo je v utkání favoritem. Domácí by měli prodloužit svou úchvatnou sérii a opět si připsat plný počet bodů. Já však i doufám, že fanoušci se budou bavit a budou k vidění branky.

TIP SPORTWIN.CZ: Domácí a padne tři a více branek

Přibližný kurz: 1.90

(zdroj fotky: facebook.com/PSG)

další zajímavé články