úterý, 22. 10. 2024

Trápící se Monchengladbach hostí v předehrávce 4. kola Hamburk


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 10. 09. 2015

Po kvalifikační přestávce se do Evropy znovu vrátily ligové soutěže. V Německu odstartuje už v pátek 4. kolo Bundesligy – Borussia Monchengladbach hostí Hamburk. Utkání začíná ve 20:30 hodin.

PREVIEW

Borussia nezažívá v této sezoně dobré časy. Zatím je v tabulce na posledním místě, je bez bodu a má také pasivní skóre 2:8. Přitom minulou sezonu skočila na třetím místě a zatápěla i Bayernu Mnichov. Letos si tak zahraje minimálně základní skupinu Ligy mistrů, společně s Juventusem, Manchesterem City a Sevillou. V úvodním zápase cestoval Monchengladbach na hřiště Dortmundu, kde těžce pohořel. Domácí svěřenci nadělili soupeři čtyřgólový debakl. Poté hostil Monchengladbach Mohuč a ani z tohoto duelu nevzešel vítězně (1:2). A do třetice prohrál stejným výsledkem jako proti Mohuči v Brémách.
Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedině na Expektu.
Hamburk na tom není zatím o moc lépe než jeho páteční soupeř. Patří mu aktuálně třináctá příčka se třemi body a má taktéž pasivní skóre – 4:9. Hned na úvod sezony obdržel snad to největší sousto – odehrál zápas na půdě Bayernu, který ho vyučil v poměru 5:0. Ve druhém zápase přestřílel 3:2 doma předposlední Stuttgart. Minulé kolo podlehl těsně Kolínu nad Rýnem – 2:1. Minulou sezonu se pochopitelně ve vzájemných zápasech dařilo lépe Borussii, která doma na podzim Hamburk udolala 1:0, v odvetě se pak zrodila bezbranková remíza. Naposledy se tyto celky utkaly v červenci tohoto roku na Telekom Cupu, kde Hamburk zvítězil v semifinále na penalty.

NÁZOR

Domácí se zatím v nové sezoně výsledkově trápí, což je ideální šance pro hostující Hamburk. Ten se bude chtít prosadit naplno, nicméně myslím si, že nakonec z toho bude remíza.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 – remíza

Přibližný kurz: 3.90

(zdroj fotky: facebook.com/hsv)

další zajímavé články