úterý, 22. 10. 2024

Postupující Anglie hostí druhé Švýcarsko! Podcení domácí toto střetnutí?


  • autor: radim
  • , vydáno: 07. 09. 2015

V úterý večer se střetne v rámci kvalifikace na evropský šampionát hrdý Albion s nevyzpytatelným Švýcarskem. Kdo z toho utkání vyjde lépe?

PREVIEW

Celá Anglie slaví postup po skvělých výkonech na Euro pro příští rok a v dalším duelu, kde mu už o moc nepůjde, se střetne s druhým Švýcarskem, na které má náskok šesti bodů. Celou kvalifikací prošli bez ztráty květinky a za sedmi utkání mají plný počet bodů a úctyhodné skóre 24:3. V minulém utkání kromě postupu padl v domácím týmu velmi zajímavý milník. Wayne Rooney se dotáhl na nejlepšího střelce v historii země, Bobbyho Charltona. Oba nyní mají 49 branek. Do tohoto utkání nezasáhne v domácím dresu Michael Carrick. Kvůli neupřesněnému zranění se vrátil do Manchesteru, kde se bude připravovat se svým týmem. Švýcaři se momentálně nacházejí na druhé pozici, s šesti bodovou ztrátou na první Albion. Postup by si měli zajistit však relativně v klidu. Třetí Estonsko na ně ztrácí pět bodů.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

První duel mezi těmito dvěma zeměmi v rámci kvalifikace se odehrál přesně na den před rokem od úterního utkání. Tehdy vyhrál Albion 2:0 díky brankám Dannyho Welbecka. Ten do zápasu však nyní nenastoupí.

NÁZOR

Velmi těžký zápas na tipování. Domácí už jsou jasnými postupujícími a tak možná nenasadí úplně to nejlepší, co mají k dispozici a pošlou na hřiště nezkušené hráče. A toho by možná mohli Švýcaři využít a odvézt si z Wembley nějaký ten bodík.

TIP SPORTWIN.CZ: Neprohra Švýcarska

Přibližný kurz: 2.10

(zdroj fotky: facebook.com/WayneRooney)

další zajímavé články