sobota, 27. 07. 2024

Skotsko hraje o šanci na přímý postup! V cestě však stojí Německo


  • autor: radim
  • , vydáno: 06. 09. 2015

V pondělí večer se sehraje v Glasgowě duel mezi domácím výběrem Skotska a favorizovaným Německem. Jak bude utkání probíhat?

PREVIEW

Skotové si v posledním utkání zkomplikovali šance na postup do Francie na příští rok. V zápase s Gruzií totiž prohráli 1:0 a momentálně jsou na čtvrté pozici právě za Německem, Polskem a Irskem. Na posledního jmenovaného ztrácejí však pouze jeden bod. Domácí v tomto duelu nemají co ztratit a kouč Strachan tak burcuje své svěřence k co nejlepšímu výkonu. V utkání navíc může využít kompletní kádr, kde za největší hvězdu platí Steven Fletcher, který už dokázal nastřílet v kvalifikaci tři branky. To Německo v týdnu zvládlo souboj o první místo a porazilo Polsko 3:1. Při dobré shodě náhod by tak mohli slavit postup na šampionát už v pondělí večer, ovšem je docela dost nepravděpodobné, že Irové padnou doma s Gruzií. V německém týmu patří v této kvalifikaci k nejlepším hráčům Thomas Müller. Ten dokázal za šest utkání nasázet stejný počet branek a tak patří k nejlepším střelcům celé kvalifikace a trenér Löw na něj hodně sází.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.

První vzájemný duel těchto dvou týmů se skončil vítězstvím Německa v poměru 2:1. Proti Skotům stojí i historický fakt, že ještě nikdy Němce neporazili.

NÁZOR

Německo je jasným favoritem v tomto duelu. Myslím si ale, že nás čeká velmi zajímavý duel pro oba tábory fanoušků a rozhodně se máme v pondělí na co těšit. Věřím tedy, že branky budou padat na obou stranách.

TIP SPORTWIN.CZ: Oba týmy dají branku

Přibližný kurz: 1.90

(zdroj fotky: facebook.com/DFBTeamEN)

další zajímavé články