úterý, 22. 10. 2024

Souboj nesmiřitelných! Němci hostí v kvalifikaci ve formě hrající Poláky


  • autor: radim
  • , vydáno: 03. 09. 2015

V pátek večer se ve Frankfurtu nad Mohanem střetnou úřadující mistři světa se svými sousedy a rivaly z Polska. Kdo si v tomto utkání povede lépe?

PREVIEW

Němečtí mistři světa nejsou v této kvalifikaci zatím tak suverénní, jako tomu bývalo doposud. Momentálně jim patří „až“ druhá pozice za právě Polskou reprezentací. Na tu ztrácejí ovšem pouhopouhý jeden bod. Nominace domácího týmu není nijak překvapivá. Jsou v ní ostřílení harcovníci jako například Mario Götze, Toni Kroos nebo Bastian Schweinsteiger. Jedinou zraněnou hvězdou, která do utkání nezasáhne, je Marco Reus. To Polsku se zatím velmi daří a vše to nasvědčuje tomu, že by se mohli příští rok na závěrečném turnaji ve Francii objevit. Navíc předvádějí i velmi ofenzivní fotbal, když za šest zápasů nastříleli už 20 branek! Největším úspěchem v probíhající kvalifikaci je bezesporu výhra právě nad Německem. Duel v Polsku se totiž skončil výhrou domácích 2:0, kdy se trefil mladík Milik a Mila.

Vsaďte si s Antonínem Panenkou bez rizika prohry! Jedine na Expektu.


Hosté se nejspíš budou spoléhat na sehraný trojlístek hráčů Piesczcek, Blasczcykowski a Lewandowski. Ti totiž spolu působili ještě v Borussii Dortmund, než jej poslední jmenovaný loni opustil a namířil si to do Bayernu Mnichov.

NÁZOR

Velmi důležitý zápas pro oba týmy. První duel vyhrálo Polsko a byla to taky jejich jediná výhra nad Německem v historii a myslím si, že něco podobného už se nebude opakovat. Domácí jsou velmi zkušeným týmem, aby si něco podobného pohlídali.

TIP SPORTWIN.CZ: Domácí a padne 0-3 gólů

Přibližný kurz: 2

(zdroj fotky: MarioGoetze.Official)

další zajímavé články