úterý, 22. 10. 2024

Česko může vykročit vstříc Euru v duelu proti Kazachstánu!


  • autor: radim
  • , vydáno: 02. 09. 2015

Ve čtvrtek večer se střetne v kvalifikaci o evropský šampionát Česká republika s posledním Kazachstánem. Udělá v tomto utkání velký krok k postupu?

PREVIEW

Česká reprezentace začala kvalifikaci velmi dobře. Po výhrách nad Nizozemskem, Tureckem, Islandem a právě Kazachstánem jí náleželo první místo ve skupině A. V tomto kalendářním roce však přišli jen samé zklamání. Nejprve Vrbův výběr remizoval v duelu s Lotyšskem a v posledním zápase podlehl na Islandu, čímž ztratil první místo v tabulce. Momentálně mu patří druhá pozice se 13ti body. Pavel Vrba k tomuto duelu povolal velmi nezkušený tým. Překvapující je, že záloha a útok jsou složeny pouze z hráčů ze Synot ligy. Zranění jsou Tomáš Rosický a Jaroslav Plašil. Nahradit by je tak měli například nováčci jako Pavelka, Skalák nebo Frýdek. Kazaši chtějí zase ukončit své střelecké trápení a konečně vsítit branku. To už trvá přes 400 minut. Poslední výhra hostů se datuje do srpna loňského roku, když porazili v přátelském duelu Kyrgyzstán. Zápas se začne ve čtvrtek ve 20:45 v plzeňské Doosan Aréně. Ještě před výkopem nás čeká minuta ticha za nedávno zesnulou legendu světové kopané, Josefa Masopusta. K té bude navíc připravena speciální choreografie.

NÁZOR

Velmi důležitý duel pro český výběr. Pokud toto utkání zvládne, a ještě k tomu přidá tři body z Lotyšska, už budu postup do Francie téměř jistý. Já očekávám vítězství domácích a ještě si myslím, že nás čeká pěkný fotbal se spoustou branek.

TIP SPORTWIN.CZ: Domácí a padne 3 a více branek

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: narodak)

další zajímavé články