úterý, 22. 10. 2024

Manchester United bude mít těžký úkol. Zajíždí na půdu Swansea


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 29. 08. 2015

4. kolo anglické Premier League zakončí v neděli pozdě odpoledne Manchester United, který se představí na hřišti Swansea. Utkání začíná v 17 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport a také O2 Sport 1.

PREVIEW

Manchester United je na tom v lize zatím celkem dobře. Po třech kolech mu patří čtvrtá příčka, na kontě má sedm bodů. Navíc v tomto ročníku ještě neobdržel branku, ovšem na druhou stranu je velice skoupý na góly – doposud se trefil pouze dvakrát. V prvním kole narazil Manchester na „Kohouty“, které nakonec po těžkém boji udolal v poměru 1:0. Stejným výsledkem dokázal vyhrát i na půdě Aston Villy o týden později. Minulé kolo hostil Newcastle United, ovšem v tomto zápase již branka nepadla. „Red Devils“ se také úspěšně kvalifikovali do Ligy mistrů, když ve 4. předkole hladce přešli přes belgický klub Bruggy. V domácím utkání vyhráli United 3:1, ve venkovní odvetě dokonce vysoko 0:4, a to Hernandez ještě neproměnil penaltu v závěru utkání. Swansea je již stálicí v sestavě celků Premier League, a i v této sezoně ukazuje, že po právu. Aktuálně se nachází na šesté pozici s pěti body, tzn., že ještě nepoznala hořkost porážky. V prvním zápase sezony zaskočila Chelsea na Stamford Bridge, odkud si odvezla remízu 2:2. Poté porazila doma hladce Newcastle poměrem 2:0. Před týdnem remizovala na půdě trápícího se Sunderlandu 1:1. Minulý ročník byly vzájemné zápasy mezi těmito dvěma celky zcela v režii Swansea. V obou zápasech se radovala z těsného vítězství, pokaždé totiž skončil zápas v poměru 2:1.

NÁZOR

Podle sázkových kanceláří je sice mírným papírovým favoritem Manchester United, ovšem na půdě Swansea to bude mít nesmírně těžké. Výsledek je obtížné tipovat, ovšem věřím, že padnou branky na obou stranách.

TIP SPORTWIN.CZ: oba týmy dají gól - ANO

Přibližný kurz: 1.80

(zdroj fotky: facebook.com/SwanseaCityFC)

další zajímavé články