sobota, 27. 07. 2024

Podaří se Leverkusenu otočit nepříznivý výsledek, který si přivezl z Říma?


  • autor: radim
  • , vydáno: 25. 08. 2015

Ve středeční odvetě předkola Ligy mistrů se utká Bayer Leverkusen s Laziem Řím. To si do odvety přiváží nadějné vedení 1:0.

PREVIEW

První utkání skončilo pro německý tým docela smolně. V Itálii totiž hráli po většinu zápasu lepší fotbal, ovšem gól ne a ne přijít. Nakonec přišel, bohužel jej vstřelili domácí, kteří tak díky brance Keity ze 77. minuty vyhráli 1:0. Bayer vstoupil do sezóny dobře, na domácí scéně je zatím stoprocentní. Ovšem nepříjemnou zprávou je zranění největší posily letošního léta, Charlese Aranguize. Ten si při tréninku přetrhl achilovku a několik měsíců nebude moci hrát. Pro Lazio je tento duel přímo historicky důležitý. V základní části Ligy mistrů nebylo od roku 2007 a tak jsou jeho fanoušci už řádně nažhaveni. Letošní výsledky však tomu zatím moc neodpovídají, jelikož v superpoháru podlehli Juventusu a v první kole Serie A zvítězili tak tak nad Bolognou. Lazio se v této sezóně bude nejspíš opět spoléhat na někoho ze čtveřice Klose, Candreva, Felipe Anderson nebo Parolo. Tito čtyři hráči totiž v loňské sezóně dokázali nasázet přes 40 branek! Oba týmy se zatím utkaly pouze třikrát za svou existenci. V Lize mistrů v roce 1999 z toho byla dvakrát remíza 1:1 a minulý týden vyhráli Římané 1:0.

NÁZOR

Velmi ošemetné utkání. Očekávám, že Bayer bude chtít hrát, ovšem Italové přijedou perfektně takticky připraveni. Věřím však, že domácí před vlastními fanoušky vyhrají, zdali však postoupí, na to si musíme počkat do zítřejšího večera.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Bayeru Leverkusen

Přibližný kurz: 1.60

(zdroj fotky: bayer04fussball)

další zajímavé články