sobota, 27. 07. 2024

Arsenal bude v pondělí hostit zatím bezztrátový Liverpool


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 23. 08. 2015

V pondělí je v Anglii na programu dohrávka 3. kola Premier League. Arsenal vyzve na Emirates Stadium v prestižním souboji Liverpool. Utkání začíná ve 21 hodin SEČ, přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport.

PREVIEW

Oba celky mají v současné době za sebou teprve dva zápasy, takže je určitě brzy na nějaké závěry o formě. I přesto, že oba celky mají o zápas méně než ostatní týmy, je Liverpool aktuálně na páté příčce s šesti body. Svěřenci Rodgerse Brendana tak jsou prozatím v lize stoprocentní. V úvodním utkání Premier League si poradili se Stoke City na jejich vlastním hřišti v poměru 0:1. Stejným výsledkem pak o týden později udolali nováčka z Bournemouthu. Arsenal je aktuálně až na třinácté příčce se třemi body. Tým Petra Čecha má prozatím pasivní skóre, a to díky prvnímu duelu doma s West Hamem United. „Gunners“ totiž úvodní klání na svém stadionu nezvládli a byla z toho porážka 0:2. Ve druhém kole si však Arsenal odvezl ze hřiště Crystal Palace sice těsnou, ale důležitou výhru 1:2. Po celý zápas byl lepším týmem než domácí. Liverpoolu se na Emirates Stadium příliš nedaří. Naposledy zde vyhrál v srpnu roku 2011 v rámci Premier League 0:2. V minulé sezoně se jednou radoval Arsenal z vysoké výhry 4:1, jednou se zrodila remíza 2:2.

NÁZOR

Arsenal je na tom sice v tabulce podstatně hůře než Liverpool, ovšem po dvou zápasech se postavení v tabulce nemůže brát vážně. Navíc Liverpool měl prozatím lehčí soupeře než „Gunners“. Ti budou mít výhodu domácího prostředí a věřím, že jí naplno využijí.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: facebook.com/LiverpoolFC)

další zajímavé články