sobota, 27. 07. 2024

Zlín bude bojovat o další ligové body na půdě Mladé Boleslavi


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 20. 08. 2015

Předehrávka 5. kola Synot ligy se odehraje v Mladé Boleslavi. Ta bude v pátek hostit nováčka ze Zlína, který zažívá velmi povedený start do prvoligové sezony. Utkání začíná ve 20:15 hodin, přímým přenosem jej vysílá stanice ČT Sport.

PREVIEW

Zlín je pro své fanoušky prozatím velkým a příjemným překvapením. Po čtyřech kolech se nachází v tabulce na druhém místě – bod za vedoucí Spartou. Pražané jsou zároveň jediným týmem, který Zlín dokázal gólově pokořit – v ostatních případech udržel Zlín čisté konto. V prvním kole vzal všechny body za výhru 0:1 Bohemians 1905, o týden později porazil Zlín doma Jihlavu stejným výsledkem. Pak ovšem přišla zatím jediná porážka v sezoně – na Letné nedostal Zlín nejmenší šanci a prohrál 3:0. Chuť si spravil minulé kolo v domácím zápase s posledním Baníkem Ostrava. I přesto, že zápas musel být kvůli řádění hostujících příznivců na hezkých pár minut přerušen, si Zlín ze zápasu odnesl tři body za výhru 2:0. Mladá Boleslav, která neúspěšně bojovala ve třetím předkole Evropské ligy, je v lize prozatím až na dvanácté příčce s pouhými čtyřmi body. Nutno také podotknout, že tento tým obdržel zatím nejvíce branek ze všech celků Synot ligy. Dostal čtyři góly od Liberce (4:2), ovšem poté vyhrál doma s Brněnskou Zbrojovkou (2:0). Následovala však další ztráta bodů – v Ostravě jen remizoval 2:2. Minulý týden hostil Spartu, která vyhrála stejným výsledkem jako v prvním kole Liberec (2:4).

NÁZOR

Mladá Boleslav je podle sázkových kanceláří jasným favoritem, což do jisté míry ovlivňuje také domácí prostředí. Zlín hraje překvapivě v pohodě, a jestli bude v těchto výkonech pokračovat, bez problémů se v lize udrží. Věřím, že uvidíme branky na obou stranách.

TIP SPORTWIN.CZ: oba týmy dají gól - ANO

Přibližný kurz: 1.85

(zdroj fotky: fcfastavzlin.cz)

další zajímavé články