úterý, 22. 10. 2024

Obhájce titulu Chelsea zajíždí na horkou půdu Manchesteru City


  • autor: radim
  • , vydáno: 15. 08. 2015

Ve šlágru kola anglické Premier League se utká v neděli v pět odpoledne Chelsea a Manchester City. Kdo bude v tomto duelu úspěšnější?

PREVIEW

Domácí vstoupili do sezóny ve velkém stylu. Na půdě nevyzpytatelného W. B. A. vyhráli přesvědčivě 3:0. A nejspíš to vypadá, že jedním z tahounů bude opět Yaya Toure, který vstřelil dvě branky. Když k tomuto utkání započítáme i posledních šest z minulé sezóny, máme tu sedm výher v řadě! Tato forma se samozřejmě bude Citizens do nedělního utkání hodit, protože tím si posílí sebevědomí. Velké naděje se také budou vkládat do mladíka Sterlinga. Ten v létě přišel za téměř 60 miliónů liber z konkurenčního Liverpoolu a jsou na něj kladeny velké požadavky. To Chelsea nevstoupila do sezóny dobře. Nejprve v utkání anglického superpoháru podlehla Arsenalu a v první kole si doma neporadila se Swansea. S tou remizovala pouze 2:2. Chybět bude hostům brankář Courtois. Ten v prvním kole dostal červenou kartu a tak bude pár utkání pykat. Nepomohlo ani odvolání, které vedení Blues podávalo na anglickou asociaci. Kouče Mourinha v tomto utkání navíc rozhořčili klubový lékaři, když vtrhli na hřiště bez jeho svolení. Někteří z nich by tak měli mít zákaz na lavičku. Loňské zápasy těchto dvou soupeřů byly velmi vyrovnané. Oba se totiž skončily remízou 1:1.

NÁZOR

Velký šlágr se připravuje v Manchesteru! Mistr a vicemistr. Tato utkání bývají velmi vyrovnaná. Já osobně se přece jen trošku přikloním na stranu domácích, jelikož mají lepší formu.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Manchesteru City a padne 0 až 3 branky

Přibližný kurz: 2.70

(zdroj fotky: ChelseaFC)

další zajímavé články