úterý, 22. 10. 2024

Pražské derby na obzoru. Favorizovaná Dukla bude hostit Bohemians 1905


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 14. 08. 2015

V sobotu jsou v rámci 4. kola Synot ligy na programu tři zápasy. Vedle dvou moravských derby bude k vidění také jedno pražské – Dukla Praha bude od 20:15 hodin hostit Bohemians 1905. Utkání vysílá stanice ČT Sport.

PREVIEW

Dukla bude v tomto střetnutí určitě jasným papírovým favoritem – hovoří pro ni výrazně také sázkařské kurzy. V současné době se nachází na osmé příčce, na kontě má čtyři body s vyrovnaným skórem 5:5. Dukla začala ligu divokou přestřelkou na půdě Slovácka, kterou bohužel pro ni nakonec Slovácko vyhrálo v poměru 4:3. Ve druhém kole se Dukla postarala o husarský kousek, když nechala ze svého hřiště odjet s prázdnou Viktorii Plzeň. Minulé kolo si dovezla bod ze hřiště Liberce. Pražské „Bohemce“ patří v tuto chvíli až dvanáctá příčka s pasivním skóre 3:4, přičemž na svou první letošní výhru stále ještě čeká. Aktuálně má na svém kontě pouhé dva body. Bohemians začaly novou sezonu domácí prohrou s nováčkem ligy ze Zlína. Moravané si ze hřiště Pražanů odvezli nejtěsnější možnou výhru 0:1. Poté následovaly dvě remízy. Jedna se zrodila v Jablonci (2:2), druhá pak proti dalšímu nováčkovi – Sigmě Olomouc. Avšak co se týče vzájemných zápasů za poslední sezony, je na tom podstatně lépe překvapivě Bohemians 1905. V minulé sezoně s Duklou jednou remizovala a jednou vyhrála 0:1. Dukla naposledy porazila v lize „Bohemku“ v dubnu roku 2012.

NÁZOR

Dukla jak vidno hraje momentálně v lepší formě a pohodě než Bohemians 1905. Myslím, že spolu s tímto faktem rozhodne navíc i domácí prostředí a tři body tak zůstanou na Dukle.

TIP SPORTWIN.CZ: 1 – výhra domácích

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: facebook.com/FKDuklaPraha)

další zajímavé články