úterý, 22. 10. 2024

Premier League netradičně v pátek! Aston Villa hostí Rudé ďábly


  • autor: radim
  • , vydáno: 13. 08. 2015

Druhé kolo anglické nejvyšší soutěže otevře netradičně v pátek před devátou souboj mezi Aston Villou a Manchesterem United. Kdo bude úspěšnější?

PREVIEW

Začneme domácími. Ti v prvním kole vyrazili na půdu nováčka z Bournemouthu a odvezli si také tři body za nejtěsnější výhru, 1:0. O té rozhodl až v 72. minutě Rudy Gestede, který přišel k Vilans před sezónou z Blackburnu, kde v minulé sezóně nasázel přes 20 branek! Domácím by měl v utkání chybět hned trojlístek fotbalistů. Těmi jsou Carles Gil, Jack Grealish a také Jores Okore. Všichni tři mají zdravotní problémy. Manchester United vstoupil do sezóny úplně stejně. V domácím zápase si poradil v Tottenhamem, aniž by sám vstřelil branku. Tu si v prvním poločase dal Kyle Walker a rozhodl tak o výhře Rudých ďáblů. Manažer Louis Van Gaal potvrdil, že mu opět budou scházet pouze Marcos Rojo a David De Gea. První jmenovaný není ve správné kondici a druhý se prý ještě nedokáže plně soustředit na ostrý duel. Red Devils si drží proti Aston Ville skvělou bilanci. Prohráli s ním naposled v roce 2009. Minulý duel skončil výhrou United v poměru 3:1. Tehdy se dvakrát trefil Ander Herrera a Wayne Rooney.

NÁZOR

Velmi ošemetné utkání. United nepředvedli v prvním utkání zhola nic a tak by mě velmi překvapilo, kdyby si z Villa Parku odváželi nějakou přesvědčivou výhru. Nicméně jim budu trošku věřit, když to na Villu tak umí.

TIP SPORTWIN.CZ: Výhra Manchesteru United

Přibližný kurz: 1.70

(zdroj fotky: manchesterunited)

další zajímavé články