úterý, 22. 10. 2024

Liverpool vstupuje do sezóny na půdě Stoke. Budou opět padat branky?


  • autor: radim
  • , vydáno: 08. 08. 2015

V nedělním programu prvního kola anglické Premier League hostí Stoke slavný Liverpool. Utkání začíná v 17 hodin SEČ. Přímým přenosem jej vysílá stanice Digi Sport.

PREVIEW

Velmi zajímavé střetnutí má hned na začátku nejvyšší anglická soutěž. Oba týmy se totiž střetly v posledním kole loňského ročníku a byla z toho velmi překvapivá a vysoká výhra domácího týmu v poměru 6:1. Stoke v létě docela dobře posílilo. Jako volný hráč přišel z Barcelony Ibrahim Afellay, na hostování z Chelsea Van Ginkel nebo například Joselu z německého Hamburku a Glen Johnson právě z Liverpoolu. Ztrátou ovšem je odchod Asmira Begovice, který si to namířil do Chelsea jako náhrada za Petra Čecha. Také Liverpool docela dost posiloval. Na Anfield Road přišli např. Benteke z Aston Villy, Roberto Firminho z Hoffenheimu, Clyne ze Southamptonu nebo Milner z konkurenčního Manchesteru City, kde mu už vypršela smlouva. Tým Brendana Rodgerse ovšem opustili dvě výrazné postavy. Jedním je legenda Steven Gerrard, který si to namířil do Los Angeles a druhým je Raheem Sterling, který putoval za téměř 50 miliónu do Manchesteru City. Tyto zápasy jsou v poslední době známy jako gólově bohaté. V posledních třech střetnutích totiž padlo dohromady 16 branek! Což činí téměř šest branek na utkání.

NÁZOR

Liverpool má svému soupeři co vracet a jsem hodně zvědavý, jak do nové sezóny vstoupí, protože rozjezdy mají většinou slabší. Jelikož si nedokážu tipnout vítěze, tak alespoň po předchozích duelech věřím, že budou padat branky.

TIP SPORTWIN.CZ: Padne 3 a více branek

Přibližný kurz: 3.10

(zdroj fotky: LiverpoolFC)

další zajímavé články