úterý, 22. 10. 2024

V předehrávce 3. kola se utkají sousedi z tabulky. Brno hostí pražskou Slavii


  • autor: jaromir
  • , vydáno: 06. 08. 2015

V pátek nabídne Synot liga jako již tradičně své předkolo. V něm se střetne Brno s pražskou Slavií, která s brněnskou Zbrojovkou v tabulce sousedí. Utkání začíná v 20:15 hodin.

PREVIEW

Zbrojovka Brno má po dvou odehraných kolech na kontě tři body, ovšem díky pasivnímu skóre je na tom nejhůře ze všech tříbodových mužstev a patří ji až jedenáctá příčka. Úvodní zápas ligy se Zbrojovce vydařil. Na domácí půdě porazila v moravském derby Baník Ostrava poměrem 2:1, když nepříznivý stav ještě do poločasu srovnal útočník Michal Škoda. V samotném závěru pak z penalty rozhodl Zavadil. Zápas v Mladé Boleslavi už se Brnu tolik nevydařil – domácím podlehlo 2:0. Slavia Praha je na tom „hůře“ než Brno. Na svou první letošní výhru stále čeká, prozatím má pouze jeden bod a patří jí až dvanáctá příčka. Nutno však dodat, že měla na počátku těžký los – s mistrovskou Plzní prohrála 2:1, doma s Libercem pak remizovala poměrem 2:2. Brno se s pražskou Slavií setkalo nedávno. V červnovém přátelském utkání se radovala Slavia, která Brno porazila 2:0. V minulém ročníku ligy se více dařilo Brnu. Zbrojovka v prvním zápase přehrála Slavii 1:3, v domácí odvetě pak Slavia kapitulovala dokonce 3:0.

NÁZOR

Slavia bude chtít po dvou těžkých zápasech konečně naplno bodovat, ovšem výsledky vzájemných zápasů z minulé sezony hovoří jednoznačně pro Brno. Myslím, že Slavia si bude muset na první výhru ještě týden počkat.

TIP SPORTWIN.CZ: 0 - remíza

Přibližný kurz: 3.25

(zdroj fotky: facebook.com/FCZbrojovkaBrno)

další zajímavé články