středa, 01. 05. 2024
Keita v Brémách ideální období rozhodně neprožívá. Nyní byl vyřazen z kádru

Keita v Brémách ideální období rozhodně neprožívá. Nyní byl vyřazen z kádru

Naby Keita po svém odchodu z Liverpoolu strádá. V německých Brémách si navíc zadělal na problém. Jelikož s týmem odmítl odjet do Leverkusenu, vyřadilo jej vedení z kádru do konce sezony. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 16. 04. 2024
  • , téma: Fotbal
  • , zdroj fotky: Werder Bremen

Naby Keita se jako volný hráč v létě upsal Brémám, ale angažmá podle představ rozhodně nezačalo. Záložník kvůli zranění zmeškal prakticky celou sezonu a zasáhl jen do pěti ligových zápasů.

Naposledy se Keita v sestavě Brém objevil 30. března proti Wolfsburgu a při prohře 0:2 odehrál jako střídající hráč 24 minut. Proti Frankfurtu už zůstal jen na lavičce a titulové slavení Leverkusenu už sledoval jen z gauče.

Guinejský reprezentant se od kouče Wernera před duelem dozvěděl, že v základní sestavě znovu nebude. A s momentálně dvanáctým celkem Bundesligy tak odmítl do Leverkusenu vycestovat.

Vedení klubu okamžitě reagovalo a Keitu vyřadilo z kádru, zatím minimálně do konce sezony. "Nemůžeme jako klub toto chování tolerovat. Tímto skutkem všechny zklamal a postavil sám sebe nad tým. Tohle si nemůžeme dovolit," uvedl v prohlášení na sociálních sítích šéf Werderu Clemens Fritz.

"Potřebujeme se soustředit na závěr sezony a držet zde pospolu. Jiné řešení tak aktuálně neexistovalo," doplnil Fritz. 106 odehraných minut tak letos bude Keitovým maximem.

další zajímavé články