středa, 01. 05. 2024
Alisson se vrátil, Liverpool je ale po další porážce v troskách

Alisson se vrátil, Liverpool je ale po další porážce v troskách

Po víkendu slaví na Ostrovech především v Manchesteru City. Zatímco úřadující mistr svůj domácí duel proti Lutonu zvládl, Liverpool na Anfield Road selhal s Crystal Palace a Arsenal vyhořel s Aston Villou. 


  • autor: Tomas Dvorak
  • , vydáno: 14. 04. 2024
  • , téma: Fotbal
  • , zdroj fotky: Liverpool Football Club

Manchester City v sobotu rozdrtil nováčka z Lutonu poměrem 5:1 a na chvíli se dostal do čela Premier League. Tedy, na chvíli. Asi i samotní fanoušci Citizens a taktéž hráči čekali, že v neděli se opět jejich tým sešoupne na třetí místo.

Opak je ale pravdou. Liverpool při návratu Alissona do základní sestavy totiž absolutně nezvládl domácí duel s Crystal Palace a prohrál druhé soutěžní klání na Anfield Road v řadě.

Reds opět hrubě nezvládli úvod a na trefu Eberechiho Ezeho ze čtrnácté minuty odpovědět nedokázali. Svěřenci Jürgena Kloppa se tak propadli na třetí místo, ale na Arsenal nadále ztrácejí jen v rozdílu vstřelených a inkasovaných branek.

Ani Gunners totiž v neděli překvapivě nebodovali a recept na svůj bývalý celek znovu našel manažer Unai Emery. Za Aston Villu se prosadili střídající Leon Bailey a o tři minuty později také Ollie Watkins a Villains tak porazili Arsenal i podruhé v sezoně.

To znamená, že šest kol před koncem soutěže vede Manchester City o dva body před Arsenalem a také Liverpoolem. 

další zajímavé články